Film inzenden

Dus jij wil jouw film op het witte doek in de buitenlucht vertonen? Dat komt goed uit! Wij zijn opzoek naar korte films (max. 15 minuten), gemaakt door studenten of beginnend professionals. Wij willen jouw film graag bekijken en misschien wel toevoegen aan het programma van NVDKF 2023. Hiervoor hebben we natuurlijk wel het videobestand en een aantal gegevens nodig. De film kun je inzenden via het onderstaande stappenplan, dus aarzel niet en stuur je film vandaag nog in! Je kan tot uiterlijk 20 augustus 23:59 je korte film inzenden!

NVDKF Stipendium

Tijdens het evenement is er voor het publiek een mogelijkheid om op hun favoriete films te stemmen! We hebben dit jaar maar liefst twee publieksprijzen. De publieksprijs voor studenten én een publieksprijs voor beginnend professionals. De publieksprijzen worden ook dit jaar weer aangeboden door onze vrienden van Budgetcam. Als student zijnde maak je kans op een waardebon van €150,-. De beginnende filmmakers maken kans op een waardebon van €350,-.

Vragen

Heb je vragen over de specificaties of gaat er iets mis met inzenden?

Stuur dan een mail naar bestuur@inwording.org

Keep in touch

Je kan je film inzenden tot 20 augustus. Daarna gaat de jury de films selecteren welke vertoond worden op het witte doek. Hier ontvang je per mail bericht van op uiterlijk 24 augustus, heb je dan geen mail ontvangen? Laat het even weten.

Specificaties

Gebruik bij voorkeur onderstaande specificaties.

Resolutie: 1920 x 1080p
Framerate: 25 fps.
Bitrate: >10 mb/s

Upload je film

Upload je film naar onze dropbox

Persoonlijke gegevens

Kom je ook op 1 september 2023? *

Film informatie

Dubbel check

Mijn film is succesvol geupload via Dropbox. *
Mijn film mag vertoond worden op NVDKF 2023. *
Mijn film mag ook op andere NVDKF gerelateerde evenementen worden vertoond! *